dilluns, 8 de març del 2010

Nova bici

Com que enguany estic jo pegant-li a l'assunt de la bici, he decidit veure que tal se'm dona la faceta de mecànic i he decidit montar-me una nova BTT amb peces de la que tenia i d'altres que he anat comprant per ebay i altres "garitos" d'internet.

Este ha sigut el resultat:


Igual algun dia se'm desmonta i m'obrisc el cap.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Sergio, ja m´havien comentat que enguany li pegaes a la bici de valent, ara eixa maquina es per a jovenets "XC-Men´s" je,je,je, ara no mes falta disfrutar-la per eixos "Borriol´s".
SALUTS Paco (agut).

Raül ha dit...

Quina canya de bici crack!
Segur que has muntat una màquina perfecta.

No podrem baixar al Borriol pq jo treballo dissabte. A més estic pendent de passar pel quiròfan i anirñe a fotre un cop de mà en un control cervesero a la Marató de la Vall del Congost.

Una abraçada!

Sergio ha dit...

Home Paco, quines Ultres tens marcades per a enguany? Jo de moment faré marxes en BTT, algunes cicloturistes ... La MIM que no pot faltar i cap a l'estiu alguna ultra caurà, que ja tinc ganes de fer-ne alguna ...

Vaja Raül, que no siga res lo del quiròfan ... A veure si coincidim en alguna ultra este estiu. Aneu a l'UTMB?

Raül ha dit...

Sí anem a l'UTMB tot l'equip. 2 a la grossa i 2 ala TDS. Jo tenia pitrall però m'hauré de donar de baixa. A veure si me'l guarden per l'any vinent i estic a punt!


Farem una bona festa a Xamonix!
Tu hi aniràs a treure't l'espineta de la lesió del 2009?

Sergio ha dit...

Jo enguany he descartat lo del UTMB, son festes aquí i fa 3 anys que ens les perdem ... Enguany toca disfrutar de les festes.

Per l'any 2011 pel meu cap ja comença a passar la Petite Trotte a Leon ... Però falta molt ....

Enguany, bici, i alguna ultra capa a Juliol principis d'Agost ... Tal vegada vaja a la nova que estan montant pel Mont Perdut.

Anònim ha dit...

Hola Sergio, estaba preparant la UTMDA, pero un canvi radical i que no ho tinc del tot clar (organitzacio) ha fet que decidisca no anar i centrarme un poc en curses mes curtes i tambe el fet que la MiM no me la puc perdre.
Al estiu ja vorem com vaig de ganes.
A mes a una prova de 160kms hi ha que anar amb el coco a tope i jo ara "como que no"
SALUTS Paco(agut)

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Eiiiii Sergi , que tal va tot?
Al final m'inscrit en UT MAESTRAT EXTREM,que ens veurem?

Unknown ha dit...

Hola sergi,
Pots ser volguis fer la marmotte 2010, jo tinc dorsal pero em falta algu per anar amb cotxe i trobar allotjament, tu dic per compartir despesas i si tens una plaça lliure amb els que hi vas.

jordi riu

popriu.blogspot.com