dimarts, 29 de desembre de 2009

La Marmotte 2010

Després de estar un fum de temps sense "dir ni pruna", ja torne a apareixer per ací ... Acaba l'any i és hora de anar fent "pensaments" de cara al 2010.
El primer repte al que estic inscrit serà La Marmotte. Després d'haver fet l'any passat la Quebrantahuesos i de quedar fora de les places per al 2010, és el moment d'anar a Alps a fer un dels recorreguts més MITICS del Tour ...

Sortida des de Bourg d'Ossains, 30 km d'ascenció fins a La Croix de Fer, a continuació 30 km de descens fins a Sant Jean de Maurienne, des d'aquí una pujada inacabable de quasi be 40 km (El Telegraph i el Galibier) des d'aquí una baixada trepidant fins a Bourg d'Ossains, ja només queda la pujada a l'Alpe d'Huez (El Col dels holandesos amb les seves mítiques 21 curves de ferradura.

La Meca de tot ficionat al ciclisme ...

2 comentaris:

Francis ha dit...

Yeep! Com va això? Aquesta serà en bici noo? Jo de moment he estat tot el mes de descans.I supose que continuaré amb les ultres.

Bon any i besets a Pris i a Vera.

Raül ha dit...

Que benparit aquest recorregut. A mi m'encantaria fer-ho però encara no m'he aficionat a la bici tot i ser-ne u gran seguidor.
Una abraçada i gràcies pel suport al Ter!